[ Serveis ]

Quin és el teu projecte? Treballo en tots els camps dissenyant una imatge feta a la teva mida. Et facilito el tracte professional amb l’imprenta i als proveïdors annexes al meu treball.

Imatge corporativa

Logotips, manual d'identitat corporativa, naming, branding i papereria (targetes de visita, targetons, invitacions, cartes, factures, sobres, carpetes corporatives.

Publicitat i promoció

Online, offline, promocions, campanyes publicitàries, anuncis en diferents suports (Díptics, tríptics, flyers, catàlegs, cartelleria…), posts atractius facebook

Disseny editorial

Revistes, catàlegs, llibres, maquetació, brochures, cartes de restaurant… Organització de continguts amb un estil acord al teu públic, el gran aliat a l'hora de mostrar els teus productes.

Community Manager

Les xarxes socials com a altaveu dels teus serveis utilitzant un disseny gràfic atractiu i coherent per tal de diferenciar-se de la resta. Diferents packs ajustats a les teves necessitats.

 • Anna Clusella - Gerent Body&Therapy

  Plena confiança amb el Xavi. Connexió + dedicació=dissenys amb cor.
 • Jordi Ruiz - CEO Kursaal Espai Gastronòmic

  Agilitat i capacitat d'entendre els projectes
 • Llorenç Juanola - Gerent Juanola

  Bona persona, jove, amb bones i originals idees de disseny que sempre ens han semblat molt interessants per incorporar a les nostres empreses. Sempre que pensem amb disseny pensem amb ell.
 • Lupe Ayala - Propietària Lupe Estètica

  Amb el Xavier tindràs un disseny molt innovador i amb significat.